header.png

Wie zijn wij?

Syntec Personeelsdiensten bemiddelt al  meer dan 10 jaar tussen technische vakmensen, inleners en opdrachtgevers op de technische arbeidsmarkt. Wij hebben een aantal kernwaarden hoog in het vaandel staan. Zo is openheid een belangrijk speerpunt in onze bedrijfsfilosofie. Dat houdt in: open naar onze medewerkers én naar onze klanten. Op die manier kan er een vertrouwensband ontstaan waarin we belangrijke zaken kunnen benoemen en bespreken. Zo kom je met elkaar tot heldere afspraken en zullen alle betrokken partijen altijd naar volle tevredenheid met elkaar samenwerken!

Wij beschikken over een groot bestand gecertificeerde en gediplomeerde vakmensen met de juiste werkervaring. Daarom kunnen wij altijd snel voldoen aan de vraag van onze klanten. Wij besteden veel aandacht aan het opleiden en certificeren van onze vakmensen en halen wij het beste uit ze naar boven en kunnen onze klanten optimaal en tijdig profiteren van hun vaardigheden. We zien het als onze missie om op het juiste moment betrouwbare en vakkundige medewerkers in te zetten zodat een project of de productie veilig en goed kan verlopen.

Wij weten dat onze klanten opereren in een 24 uurs economie en soms buiten kantoortijden gebruik willen maken van onze diensten. Wij zijn daarom altijd bereikbaar. Dus ook ’s avonds en in het weekend. Hiermee spelen wij maximaal in op de behoefte van onze klanten om gebruik te maken van flexibele vakmensen.