header.png

Keurmerk ZZP bemiddeling

Syntec ZZP Diensten heeft het Keurmerk ZZP-bemiddeling behaald. Crop certificering heeft afgelopen maand op de hoofdvestiging in Groningen vast kunnen stellen dat Syntec voldoet aan de eisen om het Keurmerk ZZP-bemiddeling te dragen. Dit keurmerk toont aan dat Syntec óók als ZZP-intermediair zijn dienstverlening goed en transparant heeft ingeregeld.

Het ZZP Intermediair certificaat is een kwaliteitskeurmerk van de NBBU welke wordt toegekend aan intermediairs die op de juiste wijze ZZP-ers bemiddelen naar opdrachtgevers. CROP certificering, een geaccrediteerde onafhankelijke controle-instelling, beoordeelde de werkwijze van Syntec ZZP Diensten op onder andere het voeren van een juiste administratie, dossiervorming, het nakomen van betalingsverplichtingen richting zzp-er, juiste facturatie aan opdrachtgevers, het gebruiken van een goedgekeurde bemiddelingsovereenkomst. Met behulp van het ZZP-Intermediair keurmerk behoort Syntec tot dé uitzendondernemingen welke bekend staan om hun betrouwbaarheid, betrokkenheid en daadkracht.

De NBBU heeft dit keurmerk in de markt gezet voor ondernemingen die ZZP-ers bemiddelen. Dit kan zowel gaan om ondernemingen die zich uitsluitend bezig houden met de bemiddeling van ZZP-ers, als ondernemingen waarbij het bemiddelen van ZZP-ers een onderdeel is van de bedrijfsactiviteiten.

Het keurmerk is een garantie dat de dienstverlening van de ZZP-bemiddelaar juist en betrouwbaar is richting opdrachtgever én zelfstandige. Zo weten opdrachtgevers en ZZP-ers dat zij zaken doen met een betrouwbare bemiddelaar, die zijn financiën op orde heeft en zorgt voor een juiste facturatie namens de ZZP-er.